КАМІННА ВИСТАВКА KOK AUSTRIA!

З 20 по 22 січня 2016 року відбулась спеціалізована виставка організована Австрійським союзом виробників кафельної кераміки по тематиці керамічних облицювань та технологій обігріву в австрійському містечку Вельс під назвою KOK Austria.

Щорічно у даній вистаці беруть участь представники більш ніж 24 країн світу. Цього року в KOK Austria прийняли участь такі відомі виробники та наші партнери як фірма "Austroflamm" (Austria), "Hoxter" (Чехія), "Ortner" (Austria), "Rath" (Austria), "Timpex" (Чехія), "Sommerhuber" (Austria) та інші, які представили новинки в пічній та камінній тематиці, які ми незабаром зможемо побачити в нашому асортименті на ринку України! 

Безпосередньо австрійська  компанія виробник "Austroflamm" презентувала нові моделі камінних печей, нові текстури облицювань, новий метод подачі кисню в камеру та механізм відкриття дверей.

Чесько-німецка компанія «Hoxter» продемонструвала  ноу-хау у в конструктиві відкриття камінних дверцят: створила практичний та елегантний корпус для зйомної ручки, обидва аксесуари  виготовлені з нержавіючої сталі. Корпус може монтуватись в стіну чи камінну обудову, що створює неповторний інтер’єр та являється зручним в користуванні. Також були представленні нові моделі теплоємних печей, повітряних  і водних камінних топок.

Чеська компанія «Timpex» - презентувала ряд автоматичних регуляторів для повітрях та водяних систем з персональними можливостями програмування для конкретних моделей камінних топок для найвідоміших європейських виробників.

Австрійська компанія «Sommerhuber» виробник сучасної кафельної кераміки презентувала різноманітні текстури та кольористику сучасних облицювань, а також продмонструвала можливості технологій обігріву та методів їх застосувань для конструювання камінів.

Такі фірми виробники як «Ortner» та «Rath» презентували різновиди жаростійких пічних сумішей, клеїв та герметиків; пічну систему квікбрік для побудови печей, а також, різноманітні аккумулючі маси, які можна використовувати у системі Гіпокауст.

KOK Ausria – це хороша можливість ознайомитись з найпотужнішими виробниками – «акулами» пічної та камінної справи, які щоразу не перестають дивувати виробничими потужностями, озробками та новинками!

З нетерпінням чекаємо на появу нових продуктів на нашому ринку і в українських оселях!