Камінін - офіційний представник «RATH» у Києві та Київській області

Салон-магазин Камінін став офіційним представником австрійської компанії «Rath» на території Києва та Київської області.

Тепер саме у нас, ви зможете знайти широкий асортимент вогнетривких матеріалів: різноманітні вогнетривкі штукатурки, суміші для кладки печей, клеї, шамотні плити, та армуючі сітки та інші необхідні матеріали, одним словом, все необхідне для пічної та камінної справи!

А тепер декілька слів про компанію та її передові технології, які вирізняють її продукцію з-поміж інших.

Rath«Rath» - австрійська компанія з давньою багатолітньою історією, заснована в 1891 році Августом Ратом молодшим. Ось уже протягом п'яти поколінь фірма успішно очолюється представниками цієї родини.

Група компаній Rath пропонує широкий асортимент вогнетривких і теплоізоляційних матеріалів і є всесвітньо визнаним фахівцем у галузі вогнетривких технологій. Шлях компанії до такого успіху починався з малого: після покупки в 1891 р фарфорового заводу в м.Круммнуссбаум налагоджується сімейне підприємство з виробництва вогнетривкої цегли і мертелю.

У середині 50-х рр. 19 століття в м.Круммнуссбаум, в якому і на сьогоднішній день Rathзнаходиться одна з виробничих площ Австрії, виготовлялася продукція для домашнього вжитку з кераміки, трохи пізніше компанія «Rath» включила в своє виробництво кахельні і шамотні цеглини. У 1970р. все більша увага стала приділятися продукції для різних сфер промисловості, в процесі зростаючої інтернаціоналізації підприємств концерн розширився до 7-ми заводів, розташованих на території Європи і США, де зайняті на даний момент біля 600 співробітників, з торговими представництвами в 30-ти країнах по всьому світу.

Клеї та штукатурки RathНа сьогоднішній день, компанія «Rath» - є професіоналом у розробці вогнетривких технологій, володіє широким асортиментом продукції з високоякісної сировини з температурою застосування до 1800°С і великим спектром послуг. Завдяки своїм передовим технологіям та індивідуальним вогнетривким рішенням, дана компанія користується гарною репутацією в усьому світі. Основні заводи з виробництва інноваційних вогнетривких матеріалів розташовані в Австрії, Німеччини, Угорщини та США.

Група компаній «Rath» виробляє щільні і легковагові вогнетривкі цеглини, маси і Шамот Rathвисокотемпературне волокно.

Також компанія є однією з небагатьох фірм в світі, які виготовляють всі необхідні вироби для футерування печей на своїх заводах. У процесі виробництва «Rath» враховує всі подальші умови експлуатації матеріалів - установки з температурою від 1000°С до 1800°С, вплив шлаків, опір стирання і корозійна стійкість до навколишнього середовища при низьких температурах.

Компанія «Rath» виробляє широкий спектр вогнетривких мас, а саме:

  • Щільні і теплоізоляційні маси;
  • Безцементні маси і маси з низьким вмістом цементу;
  • Вібролиті  і самотекучі  бетони;
  • Пластичні маси;
  • Мертелі і клеї;
  • Волокниста піна і облицювальні маси.

RathДля кожного окремого випадку застосування, можна досягти оптимального терміну служби матеріалу завдяки відповідній комбінації вихідної сировини.

Компанія Rath пропонує наступні сировинні матеріали: шамот; високоякісний шамот; силіманіт; боксит; мулліт; корунд; карбід кремнію; мулліт цирконію.

 «Rath» є надійним партнером при розробці і проектуванні сучасних технічних рішень, крім того проводить нагляд за проведенням монтажних робіт на виробничих майданчиках замовників. Також, продукція проходить ретельну перевірку в лабораторних умовах. Компанія здійснює контроль над теплопровідністю, міцністю на стиск і хімічним складом матеріалу. Крім того, перевірка таких властивостей як міцність на стирання або стійкість до впливу оксиду вуглецю (СО), проводиться спеціалізованими державними випробувальними установами Австрії.

Система менеджменту повністю відповідає вимогам ISO 9001: 2008 і має сертифікат якості SQS. Даний сертифікат доступний на двох мовах - німецькою та англійською.

Тому ми радо чекаємо на Вас у нашому салоні!

Детальну інформацію можете прочитати в технічному описі продукції на нашому сайті у відділі «пічні суміші», або отримати висококваліфіковану консультацію в салоні. Наші фахівці радо допоможуть підібрати саме те, що найбільш необхідне саме вам!