Особливості камінних топок Austroflamm



Заснування компанії Austroflamm, як це було?


   ФЕРДИНАД Х ’ЮМЕР БАГАТОГРАННИЙ ІННОВАТОР
   На початку 80- х років Фердинанд Х ’юмер зрозумів, що існує необхідність змінити застарілий образ дров ’яних печей. Він заявив, що його метою є розробка печей , які не тільки забезпечуватимуть теплий затишок, але й стануть революційними у своєму дизайні та ефективності – і засну вав Austroflamm. У березні 1983 року він уже розпочав постачання перших печей . Компанія швидко зростала і переїхала в нову будівлю в 1994 році, зокрема, через те, що експортувала свої товари в Австралію та Японію. Через рік Austroflamm запустила першу в Європі піч на гранульованому паливі ( пелетному) – одне з багатьох інших нововведень, які послідували далі Це підприємець, який завдяки поєднанню творчості, енергії діяти, мужності та рішу чості перетворив свою компанію на лідера ринку. А ще він – усім відомий музикант . Фердинанд Х ’юмер, який грає на декількох інструментах, пише музику та слова пісень – одним із останніх його проєктів є “Masita ” – і керує як продюсер звукозапи cуючою студією “Nest ”. І наре - шті, фермер, який щоранку насолоджує - ться на сніданок яєчнею з яєць від курей власного господарства. О ’бєднує ці три способи життя не лише ім ’ я та зовнішній вигляд, що стоїть за ними, але, перш за все, одна характеристика – пристрасть, ви - ражена цілковитою відданістю та величе - зним прагненням досягти цілей, які він поставив перед собою. Немає жодного сумніву – Фердинанд Х ’юмер присвячує своє життя вогню та людському теплу .



ФІЛОСОФІЯ КОМПАНІЇ Austroflamm


   Найбільші цінності: пристрасть, партнерство, командний дух і людське тепло. ФІЛОСОФІЯ КОМПАНІЇ Austroflamm нерозривно пов’язана із своїм засновником та власником Фердинандом Х’юмером. Його дух, його пристрасть до інновацій, його стратегічне мислення та дії відображаються на шляху розвитку компанії. Завзяття до абсолютної якості та винятковий дизайн також проявляється і у його співробітників, що раз за разом ведуть до технологічних розробок, які створюють тенденцію. Austroflamm є НОВАТОРОМ у використанні кераміки, також розробила новітні системи та матеріали, такі як Система збереження тепла HMS (Heat Memory System), XTRA акумулювання тепла і Keramott, який захищений патентом і виробляється власноруч, і таким чином сприяє суттєвому зменшенню рівня викидів від твердого палива більше 25 років. Austroflamm постійно встановлює нові стандарти в галузі. Екологічне мислення та дії, командний дух та партнерство вирізняють компанію не тільки у відносинах із клієнтами, а й в самій команді.
   Нашим головним принципом є повага до інших, бо в кінцевому рахунку те, що насправді має значення в житті, – це людське тепло.



Особливості камінних топок Austroflamm:

  • Акумулювання Тепла

ВСТАНОВЛЕННЯ АКУМУЛЮЮЧОГО ПРИСТРОЮ Ще одним “секретом” ефективності Системи HEAT MEMORY SYSTEM є її розташування: воно повинно бути якомога ближче до топки для забезпечення оптимальної тепловіддачі. Ось чому для кожної топки в каміні є відповідна система HEAT MEMORY. Спосіб установки також запатентований.

  • Система збереження тепла (HMS)

Ви хочете розпалювати вогонь рідше, отримувати максимальну користь від палива і тим самим зменшувати витрати на опалення? Камін повинен швидко нагрівати, але не перегрівати приміщення і замість цього віддавати тривале тепло, яке рівномірно розподіляється? Затишне, безпечне, довгохвильове теплове випромінювання – це саме те, що ви шукаєте? У цьому випадку Система збереження тепла HEAT MEMORY SYSTEM від Austroflamm виконає усі ці пункти. З цією метою Austroflamm був спеціально розроблений і запатентований високощільний матеріал. Він швидко поглинає тепло, зберігає його, а потім повільно і рівномірно вивільняє.

  • KERAMOTT

НАЙСУЧАСНІШІ КАМІННІ ТОПКИ вимагають не лише дизайнерських концепцій, а й величезних зусиль у галузі розвитку технології згоряння. Найяскравішим прикладом цього є теплопоглинаюча обшивка – у всіх камінних топках Austroflamm цей надважливий компонент виготовляється з Keramott. Keramott – це спеціальна розробка, доступна виключно в Austroflamm. Цей матеріал характеризується особливим зв’язком між теплоізоляцією та теплопровідністю, що дозволяє досягнути високої температури в топці якнайшвидше. Тільки це забезпечує “чисте” горіння з низьким рівнем викидів, а цей матеріал має високу термостійкість, приблизно 1200 °С. Крім того, топка має здатність до “самоочищення” – обшивка поглинає менше кіптяви, у порівнянні з іншими матеріалами, і залишається приємно чистою. Цей ефект також посилюється завдяки спеціальній поверхневій структурі Keramott.

  • Технологія згорання

Беззаперечно те, що наша техніка славиться своїм вишуканим дизайном. Але основне це технологія! Технологія згоряння, для нас не менш важлива. Передусім, нас зобов’язують такими бути все суворіші європейські стандарти. Але ці стандарти та правові норми, якими б новими та суворими вони не були, недостатньо надихають нас. За допомогою наших інженерів ми виходимо за межі, постійно винаходячи щось інноваційне

  • Функція контролю

Насолоджуйтесь ще більшим комфортом завдяки новій системі регулювання процесу горіння. Вам не потрібен клопіт з вибором оптимального налаштування повітря, і Ви просто хочете насолодитись спогляданням за полум’ям? І Ви, звичайно, не хочете вставати з дивану, щоб відрегулювати налаштування повітря, при цьому Ви все ще хочете забезпечити оптимальне згоряння? Тоді нехай автоматична система регулювання процесу горіння, Insert Control, зробить це за Вас. Це єдина система управління з циклами згоряння, спеціально розроблена для топки Austroflamm. І якщо Ви хочете, то можете відстежувати все зі свого смартфона (iOS або Android).



Причини щоб обрати камінні топки Austroflamm:

 

  • KERAMOTT:
    Світла теплопоглинаюча обшивка, яка гарантує чисте згоряння за допомогою оптимальної ізоляції.
     
  • Елементи контролю:
    Регулятори повітря для горіння – це відмінна особливість, виконана в матовому хромі (чорний на замовлення), безпечна та проста в експлуатації.
     
  • Колектор Диму:
    Виготовляється з міцного чавуну для багатьох моделей; всі елементи можна повертати на 360° для зручності підключення димоходу
     
  • 4 Регульовані ніжки:
    Швидке, просте та безпечне регулювання.
     
  • 5 Скло:
    Надзвичайно жаростійке керамічне скло, зафіксоване по краю зі зворотньої сторони. І завжди максимальних розмірів для гарного огляду полум’я.
     
  • Підключення до зовнішнього повітря:
    Повітря для горіння подається через подавальну трубу, яка також може бути легко направлена назовні. Усі камінні топки стандартно підготовлені для підключення до зовнішнього повітря!
     
  • СИСТЕМА ЗБЕРІГАННЯ ТЕПЛА:
    Обладнаний для встановлен - ня систем накопичення тепла , наприклад запатентована си - стема HEAT MEMORY SYSTEM. Звичайно, також мо - жуть бути підключе - ні вмонтовані зверху акуму - ляційні блоки та нагрівальні поверхні.
     
  • ПОТІК ПОВІТРЯ ДЛЯ ГОРІННЯ:
    Має вирішальне значення для згоряння з низьким рівнем ви - кидів та чистих скляних поверхонь. За допомогою ли - ше одного елемента управлін - ня вторинне повітря (очищен - ня скла) та первинне повітря виходять послідовно – віро - гідність помилки виключено!
     
  • ДВЕРНІ ПЕТЛІ:
    Стандартно – ліворуч, але за бажанням їхнє розташування можна змінити на праву сторону.
     
  • АВТОМАТИЧНЕ БЛОКУВАННЯ ДВЕРЕЙ:
    Наші відкидні дверцята не ті - льки зачиняються самостійно , але й можуть автоматично за - блокуватись! Це робить їх не ті - льки більш зручними у викори - станні, але й забезпечує більш високий рівень безпеки, що особливо важливо, коли потрі - бна збалансована робота ди - моходів.
     
  • НАПРАВЛЯЮЧІ ДЛЯ РОЗСУВНИХ ДВЕРЦЯТ :
    Надзвичайно тихий та плавний хід . Їх противага гарантує простоту у використанні.
     
  • ШАРНІРНИЙ МЕХАНІЗМ :
    Розсувні двері також можна відкрити навстіж для прибира - ння – жодних інструментів не потрібно!
     
  • ДВЕРНІ РУЧКИ :
    Елегантна форма, розкішна поверхня – ручки для відкидних та розсувних дверей доступні в матовому хромі (стандарт), чорному, матовому хромі з вставкою з горіха та чорному з чорною дерев ’яною вставкою.

      Мультибрендовий салон Камінін є офіційним дилером компанії Austroflamm  в наших салонах і на сайті Ви можете вибрати камін, піч, топку, котли свого улюбленого бренду і отримати увесь спектр послуг з його доставки і установки, а також ви можете поставити усі питання, що цікавлять вас, і отримати детальну консультацію.

    Ми є у 
    Instagram, переходьте на нашу сторінку і відчуйте атмосферу нашого салону онлайн