Ціна каміна під ключ

Зміст: 1) Складові каміна 2) Сучасні димохідні системи 3) Облицювання каміна 4) Монтажні роботи

Нині в моді така стильна і ефектна деталь інтер'єру, як камін. Сучасні матеріали дозволяють встановлювати каміни ''під ключ'', ціна яких залежить від багатьох факторів, в різних будівлях - котеджах, дачах, квартирах. Вибираючи конструкцію, слід зорієнтуватися в фантастичному різноманітті складових вузлів і матеріалів, що застосовуються при їх монтажі.

Пропонуємо вам ознайомитися з каталогом інтернет-магазину Камінін, що пропонує кращий асортимент для таких проектів

Складові каміна

Складові каміна

Перелік основних складових будь-якого каміна:

  1. Димохід - спеціальна труба для забезпечення тяги і виведення продуктів згоряння.
  2. Топка - камера, де згоряє паливо.
  3. Траса - труби для підключення топки до димоходу.
  4. Корпус - порожнистий короб з теплоізоляцією і вентиляцією.
  5. Облицювання - передня частина з декором.
  6. Фурнітура - численні ручки, заслінки, решітки, декоративні елементи.

Димохідна система

Сучасні димохідні системи монтують з різних матеріалів.

  1. Керамічний димохід - цілісна модульна система, чудово витримує високу температуру. Відрізняється тривалим терміном експлуатації. Через значну вагу вимагає установки на окремий фундамент. Має систему в кілька шарів. Підходить для всіх видів палива.
  2. Металевий димар - частіше використовують сталеві вироби, іноді - чавунні. Нержавіюча жароміцна сталь (витримує температуру до 1200 º), на ній не накопичується сажа. Димохідні труби для камінів і печей можуть бути одностінні (один шар сталі) і двошарові (всередині покладена ізоляція). Підходять для всіх видів палива.

Топка

Пропоновані види камінних топок відрізняються техніко-експлуатаційними характеристиками і функціональними можливостями.

  1. Чавунні - мають високу тепловіддачу і тепломісткість. З їх допомогою можна обігрівати великі приміщення. Тривалий термін використання (гарантія від різних виробників - до 25 років). Зазвичай мають 1-2-3 скла, з бічним або гільйотинним відкриттям дверей.
  2. Сталеві - застосовуються жароміцні види сталі. Конструкції ідеально герметичні, мають подвійний корпус, на вибір 1-2-3 скла, різні варіанти відкриття дверей.

Також можна вибрати такі варіанти:

  • кутові - забезпечують більший кут огляду, встановлюються не тільки на розі. В наявності моделі з розділеним перегородкою склом, з проміжком між склом, з гнутим склом;
  • касетні - з використанням конвективного кожуха. Відрізняються простотою монтажу. За бажанням замовника оснащуються турбінами, що примусово подають тепле повітря в приміщення;
  • з водяним контуром - мають теплообмінник-змійовик, в якому циркулює нагріта вода.

Димооборот

Димооборот

У деяких конструкціях для збільшення ефективності, для більшої тепловіддачі передбачають димооборот - спеціальний канал (наприклад, з пічного шамоту), за яким передбачається проходження продуктів згорання перед видаленням.

Траси

Траси підключення конструюють зі сталевих одностінних труб з використанням поворотних шиберів, трійників та безлічі інших елементів.

Облицювання каміна

Облицювання пропонується в таких варіантах:

  • камінь - штучний або натуральний, класика жанру;
  • кахельне облицювання - в асортименті;
  • шамотна плитка;
  • архітектурний бетон, 3D панелі;
  • шкіра різних кольорів;
  • панелі зі сталі корті.

Інші елементи

Інші елементи

Корпус може бути виготовлений з шамотних плит, силікату кальцію, гіпсокартону (бюджетний варіант).

Ручки для управління поворотним шибером, камінні решітки (з жалюзі і без), інші елементи фурнітури пропонуються в широкому ціновому діапазоні.

Монтажні роботи

Ціна каміна ''під ключ'' включає також вартість роботи по установці. Ця сума залежить від цін на обладнання та матеріали (25-40% від вартості), від складності проекту, що реалізовується, від часу виготовлення каміна.

Скільки коштує камін ''під ключ'' і де його замовити?

Якщо ви вирішили замовити камін ''під ключ'', ціна буде залежати не тільки від вартості обраних позицій основних складових, а й від безлічі інших чинників.

Наша компанія пропонує великий асортимент камінних складових, роботи по установці та монтажу камінів. Ви будете приємно вражені нашим вибором і демократичними цінами. Ми надамо вам можливість отримати ґрунтовну консультацію - наші фахівці допоможуть підібрати оптимальний варіант для вашого випадку в рамках планованого бюджету і з урахуванням ваших уподобань.

Багатий досвід роботи в даній сфері дозволяє без удаваної скромності стверджувати, що пропонована продукція від популярних брендів - тільки відмінної якості. Надаємо багаторічну гарантію від виробників. Здійснюємо послуги сертифікованого монтажу.

Організуємо доставку по всій Україні, для гуртових покупців - індивідуальні умови. Є розтермінування.